Németországban a Mercedes nemrég dobta piacra az A-, CLA- és GLA-osztályokból készített Street Style limitált szériás modelleket, amelyek AMG spoilerkészlettel, gyémántmintás hűtőráccsal és bi-xenon fényszóróval tudnak többet a hétköznapi változatoknál. Az egyik ilyen autót áldozták fel az itt látható alkotás kedvéért.

A CRO művésznéven futó, a fellépésein mindig maszkot viselő rappert kérték fel a dekorálásra, aki graffiti-stílusban követte el az alkotást. „Mindig festek és rajzolok, függetlenül attól, hol vagyok és mit csinálok. Semmi nincs tőlem biztonságban, még egy Mercedes-Benz sem” – nyilatkozta a rapper a festékszóróval, tussal és ecsettel készített műalkotás bemutatója kapcsán. Az egyedi dekorációval ellátott Mercedes CLA 180 Street Style modellt több helyen is kiállítják majd Németországban, mielőtt azt szeptember végén egy nyereményjáték keretében kisorsolják a jelentkezők között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!