A Miamiban megrendezett Art Basel kiállításon debütált a Rolls-Royce Cullinan szabadidő-autó legújabb különleges változata, az Inspired by Fashion modellekből ráadásul rögtön 6 megjelenésből választhat a kedves – és nem szégyenlős – ügyfél.

A normál modellnél Re-Belle néven adják a különleges csomagot, a karosszéria Lime Zöld, Gunmetal szürke, Wildberry lila vagy Arctic Fehér lehet. A belső térben a divat világából ismert színblokkokat használják, amikor az ügyfél kiválasztja a neki tetsző kombinációt az Arctic Fehér vagy Cashmere Szürke alapszínből és a Peony Pink vagy Lime Zöld kiegészítő színből. A műszerfalon díszbetét helyett 0,45 mm vastag rozsdamentes acéldrótból kézi munkával szőtt szövetet használnak.

A Black Badge változatból készített Fu-Shion nevű modellnél Military Zöld, Burnout Szürke, Forge Sárga vagy Tempest Szürke lehet a fényezés, a beltérnél két opció van, az egyiknél a Military Zöldet Navy Kékkel és Mandarinnal kombinálják, a másiknál az Arctic Fehér és Cashmere Szürke mellett Forge Sárga díszeket használnak. Az összes Rolls-Royce Cullinan Inspired by Fashion modellnél alapáron jár a Starlight Tailgate, azaz a csillagos égboltot kiterjesztik a hátsó ajtóra is, amely alatt így mesterséges csillagfényben lehet üldögélni. A 192 világító fénypontot tartalmazó hátsó ajtó összeépítése egyébként 22 munkaórát vesz igénybe. Az autókhoz színben passzoló 5 darabos poggyászkészletet is adnak felár ellenében.