A Jeep Gladiator pickup alapján készült rengeteg gyári kiegészítő segítségével a Top Dog elnevezésű jármű, amely terepkerékpárosok kirándulását könnyíti meg. Egyfelől messze el tud jutni az épített infrastruktúrától a kerékpárokat szállító jármű, ahol konyhát és mobil szervizt tartalmazó bázisállomásként működik.

A legnagyobb változást az jelenti, hogy a plató helyére egy tárolódoboz került, amelynek bal oldalán található a hűtő és a grillsütő, a jobb oldalán a szerszámok; a hátulról hozzáférhető csomagtérben szállíthatóak az alkatrészek. A hasmagasságot 5 centivel megnövelték, 37 colos átmérőjű BF Goodrich terepabroncsokat szereltek a 17 colos felnikre, előre a Wrangler Rubicon lökhárítóját tették, amely mögé 3,6 tonnás csörlőt rejtettek; egy második csörlőt szereltek hátra.

A 3,6 literes V6-osnál (285 LE) csak annyi a változás, hogy kivezették a tetőre a szívósort. A műszerfal műanyagbetétje a külső kék színét kapja, a padló és a pedálok gumi felületűek, hogy mindig biztos tapadást nyújtsanak.