Egy kevés törődést igényel John Cleese 1987-es évjáratú Bentley Eight-je, de egyébként tökéletes műszaki állapotban van – legutóbb 2011. decemberében szervizelték a 73 505 mérföldes futásteljesítményű autót, amelynek műszaki vizsgája 2013 novemberéig érvényes.

A kevés törődés inkább csak kozmetikai beavatkozás, a hátsó ajtók felső fa borítását kéne megjavítani, a karosszéria egyik oldalán három elemen horzsolás van, a tető-hátsó sárvédő találkozásánál repedt a fényezés, tehát semmi vészes javításra nincs szükség. Jelenleg egy garázsban tárolják az autót.

A vásárló az autón kívül megkapja a dokumentációt, egy kézzel írott levelet John Cleese-től, és egy lehetőséget egy közös ebédre – előre egyeztetett időpontban. A cikk írásának pillanatában 16 300 fonton áll az internetes árverés, amelyből még több mint 3 nap van hátra. Az autónak mindenképpen mennie kell, nincs minimálár.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért