Az mqb-coding.de weboldal tette közzé a gyári navigációs rendszerből származó képeket, amelyeken már a spanyolok legújabb modelljét, az Arona nevű kis kategóriás szabadidő-autót látjuk – pár héttel a hivatalos leleplezés előtt. Rögtön kétszínű karosszériával, mármint fekete tetővel láthatjuk az újdonságot, amely a Volkswagen T-Roc és az egyelőre névtelen Škoda kis szabadidő-autó testvérmodellje.

A BMW-nél az M2-es frissítése áll küszöbön, olyannyira, hogy a belga ügyféloldal mobileszközökre optimalizált részén egy rövid ideig már a felfrissített példány képei voltak láthatóak. Túlságosan nagy változás nem lesz, épp csak az első-hátsó lámpákat cserélik ki. A bi-xenon helyett teljesen LED-es fényszórók világítanak elöl, kerek helyett hatszögletűek lesznek a gyűrűk, hátul pedig OLED-technológiás lámpákra váltanak.

Szándékosan nem javítanak a vezethetőségen – nem mintha panasz érte volna az M2-est e téren –, arról van szó, hogy helyet hagynak a jövőre érkező M2 CS-nek, amelynél a motoron, a váltón és a felfüggesztésen is módosítanak majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!