Legalább két ausztrál weboldal jóvoltából kerültek ki az internetre a hivatalos bemutató előtt pár órával a Mercedes-Benz CLA kupé második generációjának fényképei, egészen pontosan a Las Vegasi CES-en bemutatkozó, és a piaci bevezetést kísérő Edition 1-et ismerhetjük meg.

Leginkább a belső térben feltűnő a narancssárga szín használata, de ennek köszönhetően legalább élesen elkülönül a kupé a testvérmodelljeitől. Technika tekintetében annyi lesz az újdonság, hogy a belső világítást ellátták egy mozgásérzékelővel, tehát sötétben a gombokat kereső kezet fogja megvilágítani majd az autó.

A lépcsős hátú karosszéria – a Shooting Brake nevű kombit később ismerhetjük meg – 48 mm-rel hosszabb, 53 mm-rel szélesebb és 2 mm-rel alacsonyabb a korábbinál, alapvetően maradt a forma, azonban a részleteket finomították, a jellegzetes formájú lámpák például keskenyebbek lettek a korábbinál. Az észak-amerikai kiállításon egyébként CLA 250-esként állítják ki a Kecskeméten gyártott kupét, de ezen kívül számos más motorral is elérhető lesz az újdonság. A részleteket a hivatalos bemutató után tudjuk majd.