Hivatalosan még nem mutatkozott be az új Mazda2, vagy ahogy hazájában hívják, a Demio nevű kisautó új generációja, de néhány fénykép már az embargó lejárta előtt kikerült az internetre.

Ezeken végre mindenféle álcázás nélkül láthatjuk nem csak a kocsi belsejét, de a külsejét is. Ami igazából nem hoz sok újdonságot, hiszen a Hazumi tanulmány tényleg egész sokat elárult már a végleges formából. Korábban már láthattuk a végleges műszerfalat, a sajtófotó újdonsága ezen a téren, hogy egy gazdagon felszerelt belsőt mutat. Jutott a vajszínű bőrből a műszerfalra és az ajtókárpitra is, az üléseket látunk még fekete bőrt illetve egy piros díszcsíkot is. Kérdés, hogy a központi kezelőszerv, ami a kézifékkar mellett található a két első ülés között, a balkormányos európai modellen az anyósülés mellett marad, vagy netán megtükrözik a konzolt.

Japánban nemsokára várható a Demio forgalmazásának megindulása, a Mazda2 hivatalos bemutatkozására a Párizsi Autószalonig kell várnunk, az első példányok érkezése leghamarabb az év vége felé várható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!