A Norev cég készíti a gyár megrendelésére az új Citroën C3 Aircross modelljeit, amelyről az első fényképek már a június 12-én, délután fél háromra időzített hivatalos leleplezés előtt felkerültek az internetre. Mindössze egy részlet van, ami élőben eltérő lesz, mégpedig a C oszlopon lévő ablakot borító fólia sokkal sötétebb lesz a valódi autónál – hasonlóan, mint a korai BX-eken.

A Citroën C3 Aircross legközelebbi rokona az Opel Crossland X, amellyel még a szélvédője is közös, és a francia autót is a németek spanyolországi gyárában fogják készíteni. Ennek megfelelően a motorkínálat is azonos lesz a két autónál, egyedül a megjelenésük lesz gyökeresen eltérő.

A Norev kisautóról kikerült képek mellett még hivatalos sajtófotó is napvilágot idő előtt a C3 Aircross-ról, amelyeken a magasan felszerelt belső teret látjuk látványos színű bőr kiegészítőkkel, illetve az állítható hátsó ülést is láthatjuk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!