Végre megismerhetjük a nagy méretű BMW szabadidő-autók új arcát, a kémfotókon látható volt, hogy az eddiginél nagyobb méretű vesék kerülnek azok orrára, és a hivatalos leleplezés előtt kiszivárgott fényképek segítségével már láthatjuk az X7 iPerformance tanulmányt. Úgy egy év múlva lesz majd megvásárolható a sorozatgyártású modell, a bajorok eddigi legnagyobb szabadidő-autója, három teljes értékű üléssorral.

A sajtóanyag még nem került napvilágra, így csak arról tudunk írni, amit a képeken látunk. Nem csak az első sárvédőkre került szellőzőnyílás, de a hátsó kerékjáratok mögött is ilyenek látunk, a kilincseket az oldalfal síkjába rejtették. Ha nem is radikálisan új a belső tér, azért látunk pár változást a műszerfalon, úgymint a trapéz alakú központi kijelző, vagy a szellőzőnyílások között elhelyezett klímapanel – minden bizonnyal menüből lehet vezérelni a többi funkciót – és a kardánalagút új kezelőfelülete.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!