A dollárban számítva milliárdos ügyfeleknek készül a Miamiben épülő Porsche Design Tower felhőkarcoló, amelyben 132 olyan luxuslakást alakítanak ki, amelyekhez közvetlenül 2-4 parkolóhely tartozik, amelyeket autóliften keresztül lehet használni. A rossz kilátással rendelkező kis lakások ára 5 millió dollár, a felső határ nagyjából a csillagos ég.

A nappaliból is látható a toronyház garázsában leállított autó. Itt egy 911-es hátsója villan meg A nappaliból is látható a toronyház garázsában leállított autó. Itt egy 911-es hátsója villan meg

Ennek a toronyháznak az ismertetőjében számítógépes látványterveket is mutatnak, amelyeken természetesen autókkal töltötték meg a liftet illetve a garázst is, hogy a potenciális vásárló jobban képet tudjon alkotni a végeredményről. A nappaliból látható garázsba egy Porsche 911-est varázsoltak oda, de a lifteket mutató képeken egy olyan autót látunk, ami – legalábbis hivatalosan – nem is létezik. A Panamerához nagyon hasonlít a képeken látható limuzin, de azért számos részletében eltér attól. Nem olyan széles és lapos a hátsó lámpa, az oldalsó ablakfront utolsó darabja a C oszlopon helyezkedik el, nem pedig a hátsó ajtón, ahogy a Panamera esetében, elöl a menetfény LED-füzére a légbeömlőben, és nem a fölött kapott helyet. A pontos méretek ismerete nélkül azt mondhatjuk, nem a következő generációs Panamerát, hanem annak kistestvérét, a középkategóriás Pajun sportlimuzint láthatjuk mindenféle álca nélkül.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!