Valószínűleg a hibrid (KERS) változatot látjuk a képeken, már az új fényszórókkal Valószínűleg a hibrid (KERS) változatot látjuk a képeken, már az új fényszórókkal

Már tavasszal, Genfben bemutatta a Ferrari a Hy-Kers elnevezésű autót, amely lényegében a cég túlélését jelenti. A hibrid rendszert a Formula-1-ből ismert módon nem a fogyasztás mérséklésére használják, a kiegészítő elektromotor szükség esetén megdobja a teljesítményt. Azonban a benzin-elektromos hajtás miatt a törvény betűje szerint környezetbarát autónak számít.

Fioranóban köröz a legújabb Ferrari, a felfrissített 599-es Fioranóban köröz a legújabb Ferrari, a felfrissített 599-es

A bemutatás óta nem sok mindent hallottunk az autóval kapcsolatban, de úgy tűnik, most megindult a tesztelés. A fioranói pályán lefilmezett autónál csak az orr módosításai számottevőek, a California stílusában készült LED-ekkel bőségesen ellátott fényszórókat kapott az autó, és a motorháztetőt is módosították. Most még nem tudni, mikor mutatkozhat be a Ferrari 599 hibrid, talán Genfben kedveskednek vele az európaiaknak, de az is lehet, hogy valamelyik kínai autószalonon mutatják majd be jövőre.