Egy meglehetősen könnyen megoldható forgalmi helyzetet látunk az alábbi videón, az Infiniti szabadidő-autó sofőrje ki akar parkolni jobbra hátrafelé, hogy aztán balra előre távozzon. Először is megszabadul az utastól, majd kezdődik a szenvedés.

A bajt minden bizonnyal az jelenti, hogy emberünk a tolatóradar pittyegésére már megáll, nem várja meg a folyamatos sípolást, ezért sok ipszilonnal araszol kifelé. Annyira nem hisz az elektronikának, hogy kiszáll tájékozódni. Mindezt úgy hajtja végre, hogy a váltó nem Parkoló, hanem előre állásban van, és az elkezd előre kúszni. Főhősünk gyors reakciójának köszönhetően beugrik a kormány mögé, és tényleg 5 centire a vétlen Ladától megállítja az autót. Majd egy szempillantással később a láb átcsúszik a gázpedálra, és jó nagy gázzal mégis nekimegy a mellette parkoló autónak. Lehet, hogy Infiniti FX helyett rutinozásra kellett volna költeni azt a sok pénzt…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!