A Genfi Autószalonon leplezik le a Toyota Auris felfrissített változatát, amelynél a megjelenést az Avensisnál megismert formai elemek segítségével újítják meg. Új az orr megjelenése, minden bizonnyal LED-es fényszórókat kap majd a kompakt japán, még több a króm, és ide is megérkeztek a forgácsolt könnyűfém felnik.

A műszerfalról közölt kép alapján kijelenthetjük, hogy teljesen új érintőképernyős középkonzolt kap az Auris, és a szélső szellőzők formája immár kerek. A műszaki tartalomról annyit tudunk, hogy az eladások több felét adó hibrid változat tovább folytatja pályafutását, ezen kívül pedig új benzin- és dízelmotorokat kap a típus, de azt majd csak a tényleges leleplezés idején tudjuk meg, pontosan milyeneket. Minden bizonnyal itt is megjelenik majd a BMW-féle 1,6 literes négyhengeres dízel, de hogy mi lehet az újdonság benzines-fronton, arra még tippünk sincs.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!