Modul egyterűként a sok helyre vágyó embereket célozza a Mercedes-Benz T-osztály, amelynek új generációjához készítették el a Marco Polo Modul nevű kempingautó-átalakító készletet. Alapesetben ágyat (kihúzható váz, matrac, függönyök, szúnyoghálóval rendelkező szellőzőnyílás-betétek az első oldalablakok számára) adnak, a 2 méter hosszú és 1,15 méter széles ágy 2 ember számára kényelmes fekhelyet ad.

Felár ellenében kérhető a csomagtartót megtöltő konyhablokk, amely puhán záródó, nyomásra előbújó fiókokat tartalmaz, amelyekben 15 literes hűtődoboz, 12 literes frissvíz-tartály, mosogató és gázpatronos főzőlap is található – ezek igény szerint eltávolíthatóak, ha inkább a tárolóhely a fontos. Ehhez adnak kempingasztalt és kempingszékeket is, az aszfalt egyébként az utastérben is fel lehet állítani – az első támlák előredöntését követően.

Természetesen a Marco Polo Modul minden része a meglévő gyári rögzítőpontokhoz csatlakozik, így könnyen ki- és beszerelhető, a gyár szerint pár perc alatt el lehet végezni az átalakítást a modul-egyterű és a kempingautó funkció között – bár ehhez biztos szükséges némi gyakorlat és segítség is. Az árakat majd később, a forgalmazás megindulása előtt közlik majd, és biztosak lehetünk abban is, hogy majd a hosszú karosszériával rendelkező – egyelőre csak a rövid kivitel kapható – Mercedes-Benz T-osztály számára is elérhető lesz ez a kiegészítő.