Harminc lóerővel megnövelték a Renault Mégane kombihoz kérhető 2,0 literes, benzines turbómotor teljesítményét, és máris elkészült a Renault legforróbb kompakt kombija.

Európában 11 országban és Japánban lehet majd megvásárolni a Renault Mégane Estate GT 220-as nevű limitált modellt, amelynél a normál GT csomagon felül fényes feketére fújt kiegészítők teszik egyedivé a megjelenést, a kerékjáratokba 18 colos Serdad felniket láthatunk nagy teljesítményű abroncsokkal. Az utastérben egyedi váltógomb és egy, a limitált széria sorszámát is tartalmazó „GT220”-as jelvény található.

A 2,0 literes benzines turbómotor 220 lóerőt és 340 Nm-t tud, sajnos nem adnak hozzá önzáró differenciálművet, de azért így se rossz egy praktikus kombitól. Ráadásul a növelt teljesítmény ellenére is csak 7,3 l/100 km a szabványos átlag – persze ez csak elméleti érték egy ilyen forró kombinál.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!