Nagyon a szívükre vették Lengyelországban a Warszawa nevű autó feltámasztását, még 2013-ban nekifutottak a projektnek, amely BMW M5 alapon képzelte a dolgot, de abból végül nem lett semmi. Most a KHM Motor Poland nevű cég próbálkozik meg a dologgal, és ők már legalább egy működőképes autót készítettek, egy 2016-os Ford Mustang kupét építettek át.

A Warszawa M20 GT esetén a karosszériát és a műszerfalat módosították, nem nyúltak a 420 lóerős V8-as motorhoz, az átépítésben egyébként a Krakkói Műszaki Egyetem is segített a KHM Motornak. Az autón a Mercedes-AMG GT hátsó lámpái világítanak, de saját elmondásuk szerint Chevrolet Camaro alkatrészt is felhasználtak.

A KHM Motor weboldalán eleinte azt lehetett olvasni, hogy az autó megépítésében a Ford is segített, és a lengyel újságírók megkeresései után a Ford helyi forgalmazója kiadott egy állásfoglalást, miszerint nekik semmi közük az egészhez, levetették a logójukat is a KHM Motor weboldaláról. Ezek alapján úgy tűnik, egyedi darab marad a Warszawa M20 GT, amelyen egyébként öt évig dolgoztak az alkotók.