A többi márkához képest egész jól átvészelte a válságot a Renault kereskedőhálózata, ezért a forgalmazó folytatja az eddigi agresszív árpolitikáját.

A Renault Hungária számára a legfontosabb modellújdonság idén a Dacia Lodgy lesz, amely júliusban érkezik meg hozzánk. Az autó sorozatgyártása már megindul Marokkóban, az ünnepségen maga a király is részt vett.

A Renault márkánál a Z.E. elektromos autók forgalmazásának beindulása lesz a nagy hír, a tervek szerint a Kangoo akkumulátoros-elektromos változatát fogják nálunk forgalmazni, az autót az összes márkakereskedésben meg lehet majd vásárolni – a karbantartásra/javításra kiképzett szerelők meg mindig oda mennek, ahol munkájuk akad. Hamarabb a kereskedésekben lesz a megújult Scénic modellcsalád, amelyet nem sokkal követ majd a szintén megfiatalodott Mégane is.

Idén még több autót szeretne értékesíteni a Renault Hungária, amire jók az esélyek, hiszen a jelen pillanatban úgy tűnik, a Dacia modellekből hamarosan készletet is tudnak majd tartani a kereskedések, megszűnik a jelenlegi 2-3 hónapos várakozási idő.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!