A japán belpiacos Honda N-One nevű miniautó megjelenésével eleve a több mint fél évszázada piacra dobott N360-ast idézi, és most ezt a retrós érzést próbálják erősíteni az SS limitált szériával. A Suzuka Special kivitel elérhetősége nem darabra, hanem időben van korlátozva: mostantól jövő október 31-ig lehet választani.
none2
Feketére fényezik a karosszéria kiegészítőit: hűtőrácskeret, kilincsek, lökhárító-tartó és felnik. Versenycsík kerül a motorháztetőre, négyzetrácsos minta az ajtók aljára és a tetőperemre – ez karosszériaszíntől függően fekete vagy fehér lehet. Az utastérben bézs ülések és rengeteg, egyébként feláras extrafelszerelés megléte jelenti a változást a normál Honda N-One-hoz képest.
none3
Nem nyúltak az SS változat hajtásához, a 0,66 literes turbómotor 64 lóerős, CVT váltón keresztül hajtja a kerekeket, a vételár pedig 1,798 millió jen, azaz 4,8 millió Ft. A különcködésnek tehát megkéri az árát a Honda.

none4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!