Az Airstream a névadó alumínium lakókocsik mellett lakóautók gyártásával is foglalkozik, az egyik legkisebb modelljük a 432 cm-es tengelytávolsággal rendelkező Sprinter 3500-asra épülő Atlas, amelynek igazi luxusautó a szegmensben – a 78 millió Ft-os indulóár ismeretében ezen nem lehet csodálkozni.

A jármű különlegessége, hogy az ágy a földszinten van, az első ülések mögötti hosszában elhelyezett kanapé egy oldalra kicsúszó fülkében kap helyet, gombnyomásra ebből alakul ki a 185×185 cm-es fekvőfelülettel rendelkező ágy. Az ezzel átellenben lévő szekrényből szintén gombnyomásra bújik elő a 102 cm-es képátlójú okostévé. Ezenkívül van még konyha (2 gázégő, szagelszívó, hűtő és fagyasztó) és zuhanyzós fürdőszoba is a fedélzeten, a frissvíz-tartály 87 literes, a szürkevízé 117 literes, a szennyvízé 87 literes.

Magától értetődően lenyíló lépcsőkön lehet megközelíteni a lakóteret, az árnyékoló szintén elektromos mozgatású, a lámpák mozgásérzékelősek, a tetőn 300 wattos napelemet helyeznek el, extraként 3,2 kW-os dízelgenerátor is kérhető. A hajtásról a 3,0 literes, 188 lóerős V6-os turbódízel gondoskodik, az Airstream saját fejlesztésű hátsó légrugózása extraként választható.