A Great Wall Motors még áprilisban mutatta meg a nagyközönségnek az Ora Punk Cat nevű tanulmányát, amely egyértelműen az eredeti VW Bogár másolata volt. Most, a Chengdui Autószalonon már a szériaközeli változatot prezentálták, a karosszériáról eltüntették a modern részleteket, és megváltoztatták a fényszórók és a hátsó lámpák formáját, a nevet pedig Ballet Cat-re változtatták.

A rózsaszín fényezéssel, a hímzett belső kárpitokkal egyértelműen a női vásárlóközönséget célozzák az autóval, de a veteránautós-részletek is finomabban lettek, például kürtkarika került a kormányra. A műszaki részletekkel még mindig adós a Great Wall Motors, azt azonban tudjuk, hogy az Ora Punk Cat 2022 első felében kerül a kereskedésekbe.

A Chengdui Autószalonon rögtön az autó második karosszériaváltozatát is megmutatták, a Wey prémium-SUV márka számára teljesen új orrot készítettek, ami a múlt század harmincas-negyvenes éveinek orrmotoros autóit idézi a krómozott hűtőrácsával, és ezzel párhuzamosan púposabb csomagtér-fedelet is készítettek, amivel egy kicsit mozgalmasabbá teszik az egyébként változatlan, bogárhátú felépítményt.

Az utastérben is van némi eltérés, amíg az ülések közötti, vezetéknélküli telefontöltőt tartalmazó konzol megegyezik azzal, amit a Ballet Cat is használ, a műszerfalon nagy méretű képernyőket helyeztek el mindenfelé a műszerfalon, a krómnál pedig hangsúlyosabb lett a rózsaarany betét. Újat hoz majd a Wey márka életébe a pár éven belül sorozatgyártásba kerülő autó, ugyanis a vásárlók is beleszólhatnak majd annak megjelenésébe, még nem teljesen döntötték el a folyamatot, de valószínűleg időről-időre tartanak majd olyan online szavazásokat, ahol egy-egy limitált széria megjelenéséről lehet dönteni.