Egészen mostanáig az ügyfelek fantáziájára volt bízva, milyen egyedi összeállításban kérik új Lamborghini sportkocsijukat, persze volt olyan szakember, aki segítette őket a választásban, de egészen mostanáig csak konzultációt jelentett az Ad Personam program.

Most azonban megnyitotta kapuját a SanAgata Bologneseben található műhely, ahol az egyéni vezetővel történt gyárlátogatást követően aztán szabadon kiélheti vágyait a megrendelő. Itt az összes színminta – legyen szó karosszériáról, bőrkárpitról – ki van állítva, különféle anyagminőségben, persze ezeken is túl lehet lépni, ha a kedves ügyfél úgy kívánja. A Huracán és az Aventador számára is elérhető az Ad Personam program, de utóbbinál sokkal nagyobb azon vásárlók aránya, akik egyediséget akarnak, több mint 50 százalék. A legnépszerűbb extra egyébként a csak az Aventadorhoz kínált Forged Composite nevű fényezett karbon.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!