Bemutatta megújított üzemanyag-választékát a MOL, az új és továbbfejlesztett EVO üzemanyagcsalád (az INA töltőállomásokon Class) elérhető a MOL-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain. Az új adalékolásnak köszönhetően az eddiginél jobban tisztítják az üzemanyagrendszert és a motornak azon belső részeit, amellyel kapcsolatban kerülnek, például a befecskendezőfúvókát is, ami az ideálishoz közelebbi üzemanyag-befecskendezést és így motorműködést eredményez. Nem csak a prémium – a jövőben EVO Plus –, hanem a normál EVO üzemanyagok is biztosítják e kedvező hatásokat.

„A MOL büszkén mutatja be új üzemanyagcsaládját, az EVO-t. A megújult üzemanyagok jól megválogatott keverőkomponensekkel és a legmodernebb adalékanyagokkal készülnek, így 100%-ban gondoskodnak a járművek motorjáról. A MOL különös figyelmet fordít a vevők igényeire és a motorfejlesztés aktuális trendjeire. Az EVO üzemanyagok fejlesztése során a felhasználók szemszögéből javítottunk a legfontosabb összetevőkön, kielégítve a fogyasztók legfőbb igényeit” – emelte ki Lars Höglund, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!