Azzal a szándékkal tette közzé az alább látható felvételt annak készítője, hogy segítsenek megtalálni az őt cserbenhagyó Toyota Aurist és annak elmondása szerint idős női sofőrjét, ezért 500 rubeles jutalmat helyezett kilátásba.

Valójában nem nagyon kellene ugrálnia, örüljön, hogy – legalábbis egyelőre – nem került a rendőrség látókörébe. A videón, amivel magát áldozatnak próbálja beállítani ugyanis azt látjuk, hogy éppen egy balra indexelő és balra fordulni szándékozó autót próbál megelőzni, ennek a vezetőjére még rá is dudál (biztos azért, hogy vegye már észre magát, mit képzel már, szabályosan közlekedik?). A balra forduló Camry sofőrje muszájból állt meg, ki kell engednie a szűk behajtóból az Aurist, amelybe aztán a kamerás autó vezetője belehajt. Jogilag egyszerű a helyzet: a Camry és az Auris közötti elsőbbségi viszonyba kavarodott bele a szabálytalanul (lakott területen belül kereszteződésben, illetve balra fordulni szándékozó autót) előző kamerás autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!