A Volvo tulajdonosa a Geely márka, amelynek legújabb, egyben legnagyobb méretű autója a Borui nevű középkategóriás autó, amelynek formatervét Peter Horbury készítette el. Noha a méret alapján nem a reprezentációs kategóriába tartozik és nem is prémiumtermékről van szó, most mégis igazi sofőrös limuzint készítettek belőle.

Az Individual csomag rendelésével az egyszerű, háromszemélyes hátsó üléspad helyére két darab elektromosan állítható fotel kerül, amelyeket méretes konzol választ el egymástól. Mivel sofőrös autóról van szó, a jobb hátsó ülőhelynél gombnyomásra fekvő pozícióba csúszik az ülés, ezzel egyszerre az anyósülés előrecsúszik és a támlája is előredől. Mivel alaphelyzetben csak egy tulajdonossal számolnak, alapáron csak az anyósülés támlájára kerül nagy méretű érintőképernyő, felár ellenében lehet még egy táblagépet kérni a bal hátul utazó embernek.

A két üléstámla között helyezkedik el a kis méretű hűtőgép, a könyöklőben találhatóak a pohártartók, az itt lévő rekeszben még egy 240V-os konnektort is elrejtettek. Nem nyújtják meg a tengelytávolságot, a hátsó ülésen és a bőr kárpiton kívül mindössze annyi az eltérés a hézköznapi Geely Borui-hoz képest, hogy az alapmotor (2,4 literes, 162 lóerős négyhengeres szívómotor) nem választható az Individual belsővel, annál az 1,8 literes 163 lóerős turbómotor az alap (6 fokozatú kézi váltó), és ezt felár ellenében cserélik a 3,5 literes, 270 lóerős V6-osra (6 fokozatú automatikus váltó).

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!