1987-ben indult útjára a Final Fantasy nevű videójáték, ami köré mára egész kis univerzum épült. Idén júliusban mutatták be a Kingsglaive: Final Fantasy XV című, teljes egészében számítógéppel készített mozit, ennek folytatása lesz a november 29-én a boltokba kerülő játék. Japánban az Audi forgalmazója a videójáték piacra dobását megelőző kampány keretében elkészítette az animált moziban megjelenő Audi R8-ast, amelyet pontosan 50 000 015 jenért, azaz 133,6 millió Ft-ért kínálnak eladásra – adók nélkül, szóval a végösszeg még ennél is magasabb.
audi2
Ráadásul könnyen lehet, hogy hiába van elég pénze, nem Önt választják: az Audi of Japan és a Final Fantasy franchise tulajdonosa, a Square Onix egyedi konzultációt folytat majd a jelentkezőkkel, és ez alapján döntik majd el, ki veheti meg az autót. A halom pénzért ráadásul csak némi optikai tuningot kap a kedves vásárló, az apróbb fedelek egyedi grafikáján kívül a kifejezetten ehhez az autóhoz készített felnik jelentik az eltérést a szériaállapothoz képest. Természetesen a legdrágább Audi R8-asból indultak ki, azaz 610 lóerős a V10-es motor, ami 3,2 másodperces 100-as sprintet és 330 km/h-s csúcssebességet teszt elérhetővé.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!