Nem tudjuk biztosra mondani, hogy ezeken a képeken már az új Maserati Ghibli, tehát az olasz márka nagykategóriás autója látható, de a kémfotókon kivillanó részletek alapján igen jó eséllyel ez már a végleges változat – vagy annak utolsó előtti stádiuma, modellként megvalósítva.

A Detroiti Autószalonon bemutatott új Quattroporténál jó arasznyival rövidebb lesz az újdonság, ami azért így is alulról közelíti majd az 5 méteres hosszt. Eleinte csak V6-os motorokkal (3,0 liter biturbó és 3,0 literes dízel) lesz majd elérhető az autó, később a 3,8 literes, biturbó V8-as is választható lesz. Mintha egy kicsit jobban eltalálták volna a fényszórók-hűtőrács arányokat a Ghibli esetén a Maserati formatervezői, egyébként a megszokott vonalvezetést látjuk. A német-japán-angol prémiumautókkal vetélkedő olasz újdonság a drágábbak közé tartozik majd. De ránézésre így is megéri majd a pénzét, mert az ellenfelek nem adnak ilyen stílusos megjelenést.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!