A Pontiac Fiero egyedi konstrukciójának köszönheti, hogy olyan sokszor veszik alapul különféle utánzatok építésénél, a GM mérnökei ugyanis szándékosan könnyen cserélhető műanyag karosszériaelemekkel látták el a középmotoros autót.

Ahol a hatóságok nem akadályozzák a dolgot, boldog-boldogtalan épít a saját elképzeléseinek megfelelő karosszériákat erre az egyébként olcsó alapra, néha egész jó eredménnyel, de olyan rémisztő esetek is vannak, ami itt látható. Erről például azt állítja az eladó, hogy egy Ferrari Enzo Ferrari utánzata.

Mennyire vaknak kell lenni ahhoz, hogy ennyire elrontsa az ember az autóját? Aztán még pénzt is kér érte, nem is keveset. Az 5500 dolláros irányár 1,55 millió Ft-ot jelent, és ezért a pénzért egy igazából nem is működőképes autót kap a vásárló. Nyolc éve áll egy helyben a kocsi, azaz a motor beindítása előtt is dolgozni kell rajta egy keveset, és akkor még egy centit se gurult.

Szóval egy pénzes, vak autószerelőre pályázik az eladó, aki csak komoly érdeklődők hívását várja, akit nem riaszt el például a 2,8 literes V6-os motort borító fedélen elhelyezett FUELINJV12 felirat…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!