A Winterfest rendezvényen hagyományosan a tó befagyott jegén parkolnak az autók a Wisconsinban található Lake Geneva városában, ez nem a hivatalosan kijelölt megállóhely, de a nagy érdeklődés miatt mindig ide áll pár tucat autó, amelyik nem talál a szárazföldön megállóhelyet. Idén az se riasztotta el az autósokat ettől, hogy a szokatlanul meleg időjárás miatt már reggel pocsolyák voltak a jégen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egész nap szikrázó napsütés volt, délután 2 óra körül aztán megadta magát a jégpáncél, és két sor parkoló autó alatt beszakadt – biztos nem segítette a dolgot, hogy az autók padlója alatt található katalizátor a maga több száz fokos üzemi hőmérsékletével és az utastér felé elhelyezett hőpajzsával erősen segítette a nap munkáját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 15 darab, a vízbe merült autó közül a part közeli 5 darabot a tulajdonosaik haza tudták vezetni, miután az autószállítók kihúzták azokat, a többi a vízkár miatt totálkáros.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!