Hamarosan várható egy bejelentés a következő James Bond filmről, de már most is van három autós vonatkozású hír. Az egyik, hogy lesz egy üldöző jelent Rómában, amelyben egy Fiat 500-as lesz a főszereplő, a másik, hogy a jövő decemberben bemutatkozó új moziban láthatjuk először az Aston Martin DB9-es utódát. Végül pedig az, hogy a forgatásra előkészített 5 darab Range Rover személyautót ellopták Németországban.

Hamarosan indul pár jelent forgatása Salzburg közelében, az Alttausseer See közelében egy erdei üldözést vettek volna fel a most ellopott autók segítségével. A járműveket a németországi Neussban található Land Rover Trainingszentrumban építették át a forgatás kedvéért – pontos információink nincsenek, de valószínűleg becsöveztek pár autót, amelyekkel a fák között fognak száguldozni és olyan is készült, amelybe kamera-állványokat szereltek, és majd a belső felvételeket készítik velük. Egy hónappal ezelőtt lopták el az öt darab Range Rover Sport-ot, de csak most adták közre a hírt, idő közben a gyár már pótolta is a járműveket, azaz a forgatás nem húzódik el emiatt. A mintegy 800 000 euró, azaz 245 millió Ft értékű autóknak nem találják nyomát a hatóságok. A gyárnak legfeljebb bosszúságot okoz a dolog, hiszen az, hogy James Bond karakterét aktuálisan játszó Daniel Craig személyesen is megjelent a Range Rover Sport típus premierén, 1 millió eurót ért meg neki. A Range Roverek egyébként a könnyű lophatóság miatt a tolvajok kedvencei, Londonban például nagyon nehezen lehet csak casco-t kötni az autókra.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!