A Scania Hungária Kft. egy új, kényelmi szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, a webshop a Scania honlapjáról magyar nyelven elérhető és egy egyszerű regisztrációt követően már rendelhetők a termékek. A shopban megtalálhatók a már jól ismert, különleges és magas minőséget képviselő Truck Gear kollekció ruhadarabjai, illetve játékok, irodai kiegészítők, ajándéktárgyak is.

A leadott rendeléseket a Belgiumban található központi alkatrészraktárból szolgálják ki, így a vevők közvetlenül a legnagyobb raktárkészletből válogathatnak. A termékek leszállítása nagyjából egy hetet vesz igénybe, a fizetést interneten keresztül a rendelés leadásakor kell megtenni. A webshopon keresztül rendelhető termékek választéka folyamatosan változik, hiszen idényenként új ruhakollekcióval jelenik meg a Scania. Ezen kívül a termékek köre is bővül. A webshop a Scania Hungária Kft. weboldalán található menürendszerből érhető el, illetve közvetlen linkje: http://webshop.scania.com/Webshop/?CountryCode=hu-HU.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!