Noha több helyen is olvasható a Hummer felirat az autó külsején, belsején, annak semmi köze nincs a General Motors által birtokolt autómárkához. Még csak a nevet se licenszelték, egyszerűen lopnak, mintha kínaiak lennének.

A műanyag karosszéria 3 méter hosszú, a szélesség és a magasság egyaránt 1,4 méter, a fordulókör átmérője 7 méter. A feláras lítium-vas foszfát akkumulátorokkal legfeljebb 97 kilométerre képes eljutni az Electric Hummer néven forgalmazott szerkezet, a széria ólomakkumulátorokkal ideális esetben 64 kilométer a hatótáv.

A hajtómotor teljesítményét nem árulták el, csak azt, hogy maximálisan 64 km/órás sebességgel tud haladni. Túlságosan nagy kockázatot nem vállal a Prindiville, hiszen mindössze 2 év/16 000 kilométer garanciát vállal be, mindezt 25 000 fontos, 8,8 millió forintos áron. Viszonyításként: a Nissan Leaf-ért 25 990 fontot kell fizetni Nagy-Britanniában, és az – legalábbis az Electric Hummer-hez képes – teljes értékű személyautó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!