Tudtad, hogyan emelkednek, illetve süllyednek összesen 26 métert a hatalmas konténerszállító hajók a Panama-csatorna új zsilipjeiben? Ültél már önjáró autóban? Néztél már le a világ egyik legnagyobb felhőkarcolójának százemeletnyi, 492 méteres magasságából? Tankoltál már árammal autót? Gondolnád, hogy a londoni Tower Bridge ezer tonnás hídelemei egy egyszerű gombnyomásra emelkednek a magasba?

Jelentkezz 2014. április 7. és május 16. között a www.experience-bosch.hu oldalon és járd be a London, Panama, San Francisco, Sanghaj és Szingapúr útvonalat. A résztvevők képek és videók formájában számolnak majd be élményeikről közösségi oldalaikon. A jelentkezés időszakát követően szerte a világból összesen hat résztvevőt választanak majd ki az utazásra. A jelentkezők május 10-én, a Hungaroringen, a magyarországi válogatás nulladik állomásán tesztelhetik magukat. Ezen a napon kerülnek kiválasztásra a legígéretesebb magyar jelentkezők is. Jelentkezni a http://hungaroring.bosch.hu/regisztracio weboldalon lehet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!