Mindössze két év után kapott egy jelentősnek mondható frissítést a Hyundai Grandeur nevű limuzinja, új, a sajtóközlemény szerint vízesést utánzó a hűtőrács, így az autó sokkal jobban hasonlít a márka csúcsmodelljére, az Equus-ra, amely szintén átalakult. Ennél az autónál eltüntették az első-hátsó lökhárító króm csíkjait, és átalakították a LED-es hátsó lámpa fényeit is.

Az utastérben a Grandeur esetén az új szórakoztató-elektronikai berendezést érdemes megemlíteni, ezzel kapcsolatban néhány gombot is módosították a középkonzolon, az Equus-nál immár egy darab, hatalmas fa betét húzódik keresztül az egész műszerfalon – korábban több darabból illesztették össze a berakást.

Az Equusnál új aktív biztonsági berendezést és a legfontosabb információkat a szélvédőre kivetítő kijelzőt is kap szériában, a Grandeur-nél a tolatókamera megjelenés az egyetlen említést érdemlő változás. A motorokhoz nem nyúltak egyik Hyundai limuzinnál sem.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért