Angliában egy mindössze 20 perces Lamborghini Huracán Spydert sikerült összetörnie egy fiatalembernek, a baleset helyszínére kiékező rendőrök pedig nem fogták vissza magukat.

A Nyugat-Yorkshire-i rendőrkapitányság Twitteren osztotta meg annak a Lamborghininek a balesetét, amely egy háromsávos úton robbant le.

A beszámolók szerint valami mechanikus probléma adódott az azelőtt 20 perccel a kereskedésből elhozott Huracán Spyderrel, a sofőr pedig a lehető legrosszabb lehetőséget választotta arra, hogy mentse a menthetőt, megpörgött, majd az így mögötte jövő, teljesen szabályosan haladó autónak csapódott.

A rendőrök sem tudták szó nélkül hagyni ezt a balesetet (Fotó: autoevolution.com)

A probléma azzal volt, hogy erről hogy adtak hírt a rendőrök, Twittere ugyanis a képek mellé ezt írták: „Tudjuk, csak egy autó… De ebben az esetben egy 20 perces, vadi új Lamborghiniről van szó, ami meghibásodott, majd egy ártatlan autósba csapódott. Sírni tudtunk volna…”

Az angolok szerint ez pedig túlzás volt, ha ugyanis nem egy ilyen luxusautóról lett volna szó, biztos, hogy nem „alázzák meg” így a sofőrt.

A rendőrök sem tudták szó nélkül hagyni ezt a balesetet (Fotó: autoevolution.com)

Hogy kinek van igaza? A döntést olvasóinkra bízzuk, az azonban biztos, hogy azóta a bejegyzést már eltávolították a közösségi oldalról.