A BMW a többi prémiumgyártóhoz hasonlóan szeretné tovább bővíteni a kínálatát, hogy a vezetőség által tervezett nagy mértékű növekedést teljesítse, és a legújabb autójuk egy nem igazán létező piaci rést próbál meg betölteni. Avagy egy újabb, négyajtós limuzin a középkategóriában.

Az aktuális BMW 3-as sorozat is jól néz ki, de úgy tűnik, nem eléggé, hiszen ugyanerre a műszaki alapra készítenek most még egy másik, kevésbé praktikus, de legalább drágább négyajtós modellt. És mindezt azzal indokolják, hogy a 4 Gran Coupé egy másik autó…

Hamarosan várható a kupét követő kabrió, de a négyajtós kupé bemutatására se kell sokat várnunk – legalábbis ha azt nézzük, mennyire szerény álcázással küldik már közúti tesztelésre a prototípusokat. A képen látható példányra a Köln-Frankfurt közötti autópálya egy pihenőjében talált rá Emmanuel L., aki aztán a képeket elküldte az Auto Plus újságnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!