A szállodák előszeretettel parkoltatják a bejáratuk előtt a tehetősebb ügyfelek autóit, mondván ezzel is jelzik, milyen előkelő ügyfélkörük van. Ennek a gyakorlatnak lett az áldozata egy Rolls-Royce Ghost, amikor vasárnap reggel egy Mercedes ML nem teljesen épeszű vezetője úgy döntött, pusztítani fog.

Amikor becsatlakozunk a történésekbe a mobiltelefonnal rögzített videóban, már nekilökte a Rolls-Royce szedánt egy oszlopnak, és épp újabb köröket fut, majd ezek végén nagy gázzal oldalról belehajt a luxusautóba. Látjuk, hogy idióta módon röhög, amint a biztonsági emberek egy szobába viszik, mivel Katarban az alkohol nem játszik, másféle szer okozhatta a bódulatot. Hamar elterjedt a különféle internetes csatornákon a videó, a Sheraton Hotel gyorsan közleményt adott ki, hogy nem a vendégük a tettes, a rendőrség is gyorsan kiderítette, hogy az elmúlt héten három közlekedési bírságot is gyűjtött az autó, amely most a pusztítást rendezte, de hogy akkor is a mostani sofőr ült-e a volán mögött, nem tudják megmondani. Azt, hogy miért történt mindez, egyelőre nem tudják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!