Nem maga az autógyártás a nehéz feladat, hanem kereskedelmileg sikeressé tenni a terméket, ahogy azt a michigani Falcon Motorsports példája is bizonyítja. Egy évtizeddel ezelőtt nagy reményeket fűztek a középmotoros (GM LS blokkal szerelt) F7-es sportkocsihoz, azonban alig 6 példányt tudtak értékesíteni belőle, most pedig az egész céget árulják mindössze 675 000 dollárért, és a csomagban egy működőképes F7-es sportkocsi is van – ennek a listaára egyébként 295 000 dollár.

Az autó legyártásához szükséges gépek, öntőformák, tervrajzok, a nyersanyagok beszerzéséhez szükséges források is benne vannak az összegben, és külön megbeszélés alapján még a sportkocsi-gyártás rejtelmeibe is bevezeti a vásárlót az eladó.

Talán azért hirdették meg ilyen kedvező áron az egész csomagot, mert a far-középmotoros felépítésűre váltott Corvette ugyanezt a felépítést nyújtja sokkal kedvezőbb áron, így a Falcon F7-es visszatérése minimum kétséges. De egy dollár-milliókkal gazdálkodó villanyautó-startupnak ettől még érdekes lehet a sportkocsi-alap…