Siófoki olvasónk küldte be egy pikírt levél kíséretében azokat a felvételeket, amelyeken egy Renault áll keresztben a félig üres parkolóban, két helyet elfoglalva. A siófoki kórház, háziorvosi rendelő és nővérszálló parkolójában bőven lett volna hely más megoldásra is a Thalia vezetőjének helyében csütörtök reggel, de legalább volt magyarázata, amikor észlelte a szorgos kattintgatást körülötte.

Levélírónk így emlékezik: „a csatolt fényképek készítése közben a jármű tulajdonosa számon kért, milyen okból készítettem a fotókat, mivel ő csak a főnökének foglalta a helyet.” – Ott, ahol több szabad parkolóhely is volt, természetesen csak az egészségügyi dolgozók részére – teszi hozzá tényszerűen, majd így folytatja: netán egy mentő hová álljon, tán a Sió hídra?

Levélírónk egy felajánlással is élt, ha a „főnök úr” legközelebb nem talál parkolóhelyet, és esetleg mégis gyalogolnia kellene pár métert szabad parkolóhely hiányában, a következő cipő vásárlásakor egy cipőt fájdalom díj gyanánt kifizet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!