A nálunk is népszerű Renault Fluence esetén közeledik a kötelező félidei megújulás, ahogy arról korábban már közöltünk kémfotókat is. Most álcázás nélkül tudjuk megmutatni az autó eredetijének, a Samsung SM3-asnak a megújult változatát kiszivárgott fényképek segítségével.

Amíg a modellfrissítés előtt csak az első lökhárító jelentette az eltérést a Renault kompakt lépcsős hátújához képest, addig a frissítés után sokkal egyedibb megjelenést kap az ázsiai változat. Teljesen új az első lökhárító, újak a fényszórók, de a legnagyobb változás hátul látható, ahol az autó teljes szélességében végigfutó hátsó lámpát használnak – mindezt úgy oldották meg, hogy a fém elemek közül csak a csomagtérfedélen változtattak. Hamarosan várható a megújult Samsung SM3 hivatalos leleplezése, és a Renault Fluence frissítésre se kell már sokat várnunk, legkésőbb a Párizsi Autószalonon láthatjuk majd az újdonságot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!