Patkó alakú LED-es menetfények kerültek a felfrissített Clio fényszórójába, a nagyobb testvérekről ismerős igazi bajuszra nem futotta a modellfrissítésből; felár ellenében teljesen LED-es fényszóró is kérhető.

Új az első lökhárító, kicsit átrajzolták a márkajelzést is magába foglaló felső részt, az alsó légbeömlő méretét megnövelték. Az eddig is sokrétű dizájn-csomagok megmaradtak, négy új karosszériaszínt lehet választani, természetesen újak a dísztárcsák és a könnyűfém felnik. Az utastérben jobb anyagminőségnek örülhetnek a vásárlók, újak a kárpitok, a krómok már nem fényesen csillogóak, hanem selymes felületűek.

A Media Nav Evolution és az R-Link Evolution fejegységek mellett már az új R&Go multimédiás fejegység is elérhető a Clio-hoz, akár Bose hifivel kombinálva. A korábban a GT modell számára fenntartott 120 lóerős 1,2 literes turbómotor immár a normál választék része, és a dupla kuplungos mellett már 6 fokozatú, kézi kapcsolású váltóval is elérhető. Új elem a kínálatban az 1,5 literes dízel 110 lóerős változata. A nyáron lesz rendelhető a Renault Clio felfrissített változata, az első példányok szeptemberben kerülnek majd utcára.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!