A Hungaroring Sport Zrt. az Orangeways Zrt-vel írt alá szerződést a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatására, aminek tartalma szerint a közösségi közlekedés kizárólagos biztosítása lesz a Formula 1TM ENI Magyar Nagydíj idején.

Az Orangeways autóbuszai a mogyoródi versenypálya megközelíthetőségét az Árpád hídi autóbusz-pályaudvarról, illetve a gödöllői HÉV Mogyoród állomásáról induló járatokkal biztosítja majd. Egy további járat gondoskodik majd a helyszín egymástól távol található létesítményeinek gyors eléréséről.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a döntést így kommentálta: „A tavalyi év során ismét több mind 200 ezer ember látogatott ki a Magyar Nagydíjra a verseny három napja alatt. Idén szintén erős érdeklődésre számítunk, ezért kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy gondoskodjunk mindazok színvonalas közlekedési kiszolgálásáról is, akik a rendezvényünket a közösségi közlekedés járműveivel kívánják meglátogatni. Az Orangewaysre azért esett a választásunk, mivel a társaságnak mind az ajánlata, mind az eddigi referenciái igen meggyőzőek voltak.”