A legfontosabb romániai (Bukarest) autós rendezvényt március 23. és április 1. között tartják a Romexpo Kiállítási Központban (B1, B2 és B3 csarnokok).

A SIAB-ot a The International Organization of Motor Vehicle Manufacturers (OICA) is elismeri, és szerepel a hivatalos „Autókiállítások Naptárában”

A SIAB 2018 célja, hogy az autósvilág minden ágát érintse, a szakemberek megismerkedjenek a legújabb fejlesztésekkel. Autógyártók és forgalmazók, könnyű haszonjárművek, speciális járművek, két- és háromkerekűek gyártói, utánfutók, alkatrészek és kiegészítők forgalmazói, kereskedők, új e-mobilitási megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtók mind felkérést kaptak a SIAB 2018-on való megjelenésre, hogy nemzetközi jelentőségű eseménnyel találkozzanak a látogatók.

 

Bukarest Motor Show – SIAB

Az „auto show” a szakembereket, a piaci szereplőket, de a nagyközönséget és az autórajongókat is célozza. Az esemény célja, hogy a mobilitás minden kérdéskörét bemutassa, beleértve az autóipar műszaki megoldásait a városi levegőszennyezés csökkentésére, és a mobilitási szolgáltatások nyújtóit is.

További hasznos információkat a nyitvatartási időről, a jegyekről és a kísérő rendezvényekről a következő helyen találnak:
web – www.siab.ro
Facebook – @SIAB2018

A SIAB2018-at a Romexpo szervezi a Román Kereskedelmi és Iparkamara és az Autógyártók és Importőrök Szövetségének (APIA) közreműködésével.

#SIAB2018 #BucharestMotorShow2018