Arthur Shachnev producer szeptember másodikán a Basmannyy út mellett egy sikátorban parkolta le Bentley-jét, teljesen szabályosan, majd elment dolgát intézni. Amikor visszatért, azzal szembesült, hogy a szomszédos építkezésen dolgozó munkások nem igazán jól csinálták meg a zsalut, és amikor az aktuális 7 tonna betont öntötték, az bizony kifröcsögött, és 15 méteres magasságból egyenesen a parkoló autókra folyt.

Egy biztonsági kamera rögzítette, ahogy több autó is kapott az időtálló bevonatból. A legnagyobb kárt mindenképpen a Bentley szenvedte el, amely igen nagy valószínűséggel totálkáros lett. A fényezés megsértése nélkül nem nagyon lehet leszedni a már megkötött betont a karosszériáról, a kocsi teljes szétszerelése, fémtisztára lecsupaszítása, majd a gyárinak megfelelő rétegrend újra felépítése meghaladja a három éves kocsi értékét. Az építkezést végző cég vállalata, hogy megtéríti az összes autóban keletkezett kárt, Arthur Shachnev-et nem nagyon érdekli a dolog, az egészet a biztosítója fogja majd rendezni, ő meg a többi autóját használja.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!