A PSA Csoport legfiatalabb tagja, az Opel/Vauxhall márkák leplezték le másodikként modul egyterűjüket, a Combo ötödik generációját, azon belül is a Life névre hallgató személyautó-változatot ismerhetjük most meg. Két karosszériahossz, 5- vagy 7 személyes utastér, benzin- vagy dízelmotor közül lehet választani.

Számos vezetéstámogató rendszer lesz elérhető, úgymint frontális ütközésveszélyre figyelmeztetés automatikus vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel (5-85 km/h között aktív, 5-30 km/h között 0,9 g-vel lassítja a járművet, 30-85 km/h között maximum 22 km/h-val lassít), van táblafelismerő és sávelhagyás-figyelő, távolságtartó tempomat, fáradtságfelismerő. A parkolás problémáját is igyekeztek megoldani, a Flank Guard 12 érzékelővel figyeli az autó környezetét, a tolatókamera 180 fokos képet jelenít meg, így kifaroláskor észlelhető a keresztirányú forgalom, és parkolósegéd is elérhető.

Az utasokról se feledkeztek meg, z akár 8 colos érintőképernyővel is választható fejegység Android Auto és Apple CarPlay kapcsolódást biztosít, az első- és második sorban USB töltési lehetőség van, de van 230V-os konnektor is. A távirányítható vagy időzíthető állófűtés segít a téli napokon indulásban. Rengeteg a tárolóhely még az anyósülés előtt is, a frontális légzsákot ugyanis a tetőbe építik.

Az alap karosszéria 4,4 méter hosszú, a nyújtott ezt 35 centivel múlja felül, a csomagtér alaphelyzetben 597-850 literes. Ülésdöntést követően 2126-2693 liter a raktér, az anyósülés támlája is előredönthető, a bepakolást külön nyitható hátsó szélvédő könnyíti. A második üléssor lehet 60:40 arányban osztott pad vagy három külön állítható ülés, utóbbi opció 2019-től lesz elérhető (a forgalmazás idén ősszel indul).

Vonóhorog (fix vagy levehető) rendelése esetén utánfutó-stabilizáló funkciója is lesz a menetstabilizálónak, egyébként az IntelliGrip névre keresztelt funkció segíthet az előrejutásban rossz útviszonyok között. A motorválasztékról csak annyit mondanak, hogy benzines- és dízel turbómotorok közül lehet választani, itt is valószínűleg a Berlingo erőforrásairól (110 és 130 LE benzin, 75, 100 és 130 LE dízel) van szó, a váltók 5- vagy 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy 8 fokozatú automatikus.