Gátlástalan másolata a Range Rover Evoque szabadidő-autónak a kínai Landwind X7-es, arra azonban nagyon odafigyeltek a formatervezők, hogy tökéletes azonosság helyett csak erősen hasonlítson az autójuk a brit eredetire.

Azonban az autójukat harmadáron megvásároló ügyfeleknek nem kell aggódniuk, alig 600 jüanos, azaz 27 550 Ft-os áron lehet az interneten beszerezni azt a hűtőrácsot, némi kutakodással a kocsi orrán és farán lévő LAND WIND feliratok helyett lehet találni RANGE ROVER betűket is – ezek segítségével már nemcsak erősen hasonlít az eredeti Evoque-ra a Landwind X7. Természetesen a márkakereskedők szívesen kiszolgálják az adott készlettel a kedves ügyfelet, aki már rögtön úgy veheti át autóját, hogy azt átmárkázzák. A félreértések és a jövőbeli perek megelőzése miatt hangsúlyozzák, hogy nem a hazánkban is létező „márkakereskedő által felszerelt opció”-ról van szó, hanem egy internetről rendelt kiegészítőt szerel be a szerviz az ügyfél megrendelésére.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!