Két központja is van az Alpine márkának, hiszen a sportautókat a franciaországi Dieppe-ben készítik, míg az F-1 istálló főhadiszállása a brit motorsport völgyben, Enstone városában található. Most az ezek közötti kapcsolatot hangsúlyozzák a 300 példányra limitált Alpine A110 S Enstone Edition piacra dobásával, amelynél olyan karbon elemeket szerelnek be, amelyeket abban az autóklávban sütnek, ahol az F-1 versenyautó alkatrészei is készülnek.

A műszeregység árnyékolója, a középkonzol készül látható karbonból, ezen kívül egy sorszámos plakettet ragasztanak a műszerfalra, díszvarrás kerül az üléstámlákra. Meglepő módon az Alpine A110 S Enstone Edition megjelenése köszönőviszonyba sincs az F-1- versenyautóéval, hiszen az utcai autó 2-féle mattszürke színben választható, a tető minden esetben fekete, a brit piacra kerülő autóknál stilizált Union Jack zászló kerül ide. A 18 colos felniket mattfeketére festik, a féknyergek ezüst színűek.

A 300 lóerős Alpina A110 S Enstone Edition ára Franciaországban 85 000 euró, Nagy-Britanniában 73 990 font, ami mintegy 10 000 eurós felárat jelent a normál A110 S-hez képest. A színválasztás mellett egy extrafelszerelésről kell dönteni, a karbon légterelőket tartalmazó Aero-csomag felára 6000 font.