Kína a sofőrös autók országa, az olcsó munkaerő miatt már egy Mercedes C-osztály rendszeresített tartozéka a vezető. A német márka úgy gondolja, felesleges egy normál személyautóban utazniuk a gazdagoknak, hiszen akár a Vianoban is terpeszkedhetnek.

Persze ehhez először is levetkőzték a teherautós karaktert, kétszínű fényezéssel tették elegánsabbá a hatalmas kocsitestet, lendületesebb lett az első lökhárító formája, és újak a fényszórók is. Nem, nem így fog kinézni a hamarosan érkező, új generáció modell.

A Diamond, azaz gyémánt változatnál nem a külső, hanem a belső átalakítások a fontosak, a hátsó részben egy minden igényt kielégítő irodát helyeztek el. Mindenféle kütyünek van itt dokkolója, van internethozzáférés, no és a már említett, 102 centis képátlójú televízió is. A műsor élvezetének érdekében az üvegtető gombnyomásra elsötétíthető a roadsterekből ismert megoldással.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!