A legnagyobb magyar sajtóadatbázis most előfizetés nélkül elérhető
Szívesen olvasna régi hírekről, eseményekről? Az Arcanumnak köszönhetően online nosztalgiázhat a korabeli lapszámokban. Az elmúlt 250 év újságjainak, magazinjainak több tízmillió oldala néhány kattintással elérhető. Kereshetünk napi- vagy hetilapokban, sportújságokban és női magazinokban is. Az Arcanum segítségével a fotelból rengeteg információhoz juthat, ráadásul, ha ma fizet elő, a hozzáférés 10 hónapra csak 10 ezer forint, amellyel bármit elolvashat és letölthet.

Az Arcanum bármikor, bármilyen eszközről végiglapozható
Rákereshet konkrét lapszámokra, nevekre, helyszínekre, eseményekre. Érdemes használni az összetett keresőt, a találatokat pedig évszámok vagy források szerint tovább szűkíteni.

Autó-Motor 1948-2020

Átnézheti a napi sajtót és a tudományos folyóiratokat
Időutazóként szörfözhet az újságok oldalain, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Nosztalgiázzon kedvére a Pajtás, Ludas Matyi vagy az IM számaiban is. A több ezer újság címe a Teljes címlistában érhető el akár témakörök szerint is.

Találja meg a saját fotóját!
Az adatbázis a fényképek között mesterséges intelligenciával keres. Ha szeretné megnézni, szerepel-e valamelyik lapban, töltsön fel egy fotót, és a rendszer listázza a hasonló arcokat. Van esetleg egy fénykép, de nem tudja, kit ábrázol? Erre is választ kaphat. A sajtófotók és az illusztrációk között szintén keres a rendszer, ráadásul a csoportképeket, vagy a metszeteket is képes feldolgozni. A megtalált képpel újabb keresést indíthat, így egyre pontosabb találati listát kap.

Az Arcanum arckeresőjét ide kattintva lehet kipróbálni

Egyetlen hátránya, hogy nem lehet megunni

Felhasználóink visszajelzései mindig nagy örömmel töltenek el minket. Bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz szolgáltatásunkkal.
“Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édességboltban. Ezt nem lehet abbahagyni. Fantasztikus élmény, köszönöm.”
“Aki szeret kutatni, annak igazán remek. Ilyen bő tartalmú adatbázist nem is ismerek mást.”
“Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, rengeteg örömet okoztam a családomnak, hogy régi dolgokat megtaláltam nekik.”
“Nagy örömmel látom viszont fiatalkorom folyóiratait a neten. Gratulálok a munkájukhoz, jól áttekinthető, könnyen kereshető, egyszerűen szuper!”
“Rendkívül meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, ami szinte egyedülálló a tartalom bősége, és a keresés gyors pontossága tekintetében is.”