Vannak kétes esetek, mikor a videó alapján nehéz eldönteni, ki is a hibás egy balesetnél. Vannak teljesen egyértelmű esetek is. És vannak olyanok, mikor egy videó alapján a fél világ egy emberként utál meg egy sofőrt. Most az utóbbi opció az aktuális.

„B…a meg ez a sárga paraszt!” – ezzel a nem túl frappáns, de sokatmondó címmel töltött fel egy amerikai autós egy videót a Reddit nevű közösségi oldalra.

A videó alig több mint egy perces, és ha valaki csak az első tíz-húsz másodpercet nézi meg, azt is mondhatná, na, megint valaki túlreagált egy hétköznapi esetet…

Viszont, ha valaki végignézi ezt az egy percet, pontosan megérti, miért fordult a sofőr ellen mindenki, aki látta ezt az egy percet.

Az egy dolog ugyanis, hogy a sárga pickup tulaja bevágott a fedélzeti kamerával az egészet rögzítő sofőr elé. Még az is rendben, hogy láthatóan nagyon idegesen vezet, és rátapad az előtte haladóra, így szinte semmilyen követési távolságot nem hagyva.

A lényeg azonban csak ezután jön: a siető autós ugyanis láthatja, hogy azért lassul mindenki, mert a sort vezető autós be akar kanyarodni. De ő mégis bevág, és elkezd előzni, még akkor is, ha így nekimegy a kanyarodónak.

És a hab a tortán: aztán el is hajt azonnal…

A felvételt szerencsére a helyi rendőrséghez is eljuttatták már azóta.