A SAIC konszernhez tartozó Maxus haszonjármű-márka gyári építésű lakóautókat is kínál, legújabb modelljük a fejlett elektromos rendszerrel ellátott, Iveco Daily alvázon megvalósított H90-es. Ennél a hajtásról 3,0 literes turbódízel (170 LE/400 Nm) gondoskodik, ami 8 fokozatú automatikus váltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket, a lakótér energiaellátásáról egy 13,44 kWh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amivel a temperálás mellett a konyhakészülékek is működtethetőek; van külső konyha is.

Alapvetően olyan sofőrökre számítanak, akik számára újdonság az ekkora méretű jármű vezetése, ezért újfajta vezetőtámogató rendszert is készítettek. A magasságfigyelő a 0-60 km/órás sebességtartományban működik, és az autó előtti 50 méteres távon figyeli, hogy megvan-e az áthaladáshoz szükséges magasság, és ha netán manőverezésre kerül sor, az autó körülötti 3 méteres körzetben is figyel az akadályokra a rendszer.

A nagy teljesítményű elektromos hálózatnak köszönhetően olyan extrákat is kapott a Maxus H90-es, mint a beépített mosógép, az internetes tévék nézésére alkalmas fedélzeti rendszer, az elektromos támasztólábak – amelyek bizonyos körülmények között vízszintezésre is használhatóak – szintén elektromosak. A tetőablak elektromosan mozgatható, van külön állása ahhoz, hogy menet közben átszellőztesse az utasteret, az étkezőasztal gombnyomásra süllyed az ülőpad magasságába, csak a párnák átrendezése igényel kézi munkát az alsó ágy összeállításánál. A Maxus H90-es csak egyféle konfigurációban létezik, ára 599 800 jüan, azaz 33 millió Ft.